stichtingkijken.nl

Touringcar huren voor jouw evenement

touringcar huren

Ben je op zoek naar een vervoersmiddel voor al je personeel? Ga je een evenement organiseren en heb je meer dan 20 mensen te vervoeren? Dan is een touringcar huren een goede optie!  Voor vrijwel elke gelegenheid is een geschikte touringcar te huur. Je kunt ervoor kiezen om een touringcar te huren bij een verhuurbedrijf wat dicht bij de ophaallocatie zit, maar je kunt de verhuurbedrijven ook vergelijken door te kijken naar de huurvoorwaarden, veiligheid en service. Op Huren.nl zie je alle verhuurbedrijven van tourbussen in een handig overzicht, zodat je snel en eenvoudig kunt vergelijken.

Touringcar huren

Je kunt veel mensen vervoeren in een touringcar. Zo passen er in de gemiddelde touringcar ongeveer 77 personen. Je kunt altijd bij de verhuurder vragen of er ook andere mogelijkheden zijn voordat je een touringcar huren gaat. aak is het mogelijk om de touringcar voor een paar uur of een dag te huren, maar ook voor een weekend, week of nog langer. Houd er rekening mee dat niet ieder verhuurbedrijf naar het buitenland rijdt. De huurprijs is afhankelijk van een aantal factoren, namelijk de huurperiode, de af te leggen afstand, het seizoen en het deel van de week (doordeweeks of weekend). Voor buitenlandse reizen worden andere tarieven gehanteerd dus laat je goed informeren als je een touringcar huren gaat.

Wat zit er in een touringcar?

Geen twee touringcars zijn hetzelfde. De ene is luxer ingericht dan de andere. Het verschilt dan ook per touringbus welke faciliteiten je kunt vinden. Let tijdens het vergelijken van de voorzieningen op de aanwezigheid van airconditioning, een koffie-unit, een koelkast en een toilet voordat je een touringcar huren gaat. Daarnaast kun je letten op verstelbare rugleuningen, een muziekinstallatie en opties voor catering. De meeste verhuurbedrijven verhuren touringcars inclusief chauffeur. Vaak zitten de kosten voor de chauffeur inbegrepen in de huurprijs. Denk eraan dat, bij een grote reis (naar het buitenland), de overnachtingskosten van de chauffeur vaak ook betaald moeten worden.

Hoe gaat in zijn werk?

Een touringcar huren is een fluitje van een cent. Op huren.nl zie je verschillende aanbieders. Kies een aanbieder die jou aanstaat en vraag een offerte op. Zij zullen je verder helpen met het uitkiezen van de juiste touringcar en staan je te woord met raad en daad. Vaak moet je een borg betalen en kan je de touringcar ergens ophalen op een afgesproken tijdstip. Zo is een touringcar huren een makkie!

Exit mobile version